Belysning Design Fritid

Fördelar med att använda LED-högljus

LED-högljus är mycket vanliga i områden med högt i tak eller områden som kräver belysning från ett avstånd på upp till 15 fot eller mer. Denna typ av belysning är det som vanligtvis finns i områden som fabriker, gym, arenor, lastbryggor, lager och arenor bland andra. Traditionellt har högljusbelysning använt urladdningsbelysning med hög intensitet och lysrör, men LED-lampor blir nu mer föredragna av ett antal skäl.

De är energieffektiva. LED-belysningsarmaturer använder mindre effekt watt jämfört med andra lampor och sparar därför energiräkningar. Strömkostnaderna utgör en stor del av driftsbudgeten och LED-högljusbelysning kan hjälpa dig att minimera kostnaderna utan att begränsa din ljusanvändning.

Lamporna är mycket slitstarka. Detta innebär mindre förändring och kostnadseffektivitet. De kan faktiskt hålla upp till tio gånger mer än andra glödlampor och med korrekt underhåll kan de hålla dig hela livet. De är motståndskraftiga mot brott och skador som ökar deras livslängd och hållbarhet även när de tappas eller stöts. De är därför mycket idealiska för tuffa och tuffa miljöer.

LED-högljuslampor värms inte upp när andra lampor används. Det betyder att det finns ett minskat behov av att driva ditt luftkonditioneringssystem eller ha en på plats för att ta hand om värmen som genereras när de är på. Förutom att göra din miljö bekväm att arbeta med, kommer detta också att spara dig på energikostnader eftersom du är sparat från ett behov av växelström.

De flimrar inte. Detta är en fråga som är mycket vanligt med lysrörsbelysning, men LED-lamporna flimrar inte och erbjuder därför bättre service för dig i ett visst område utan att det flimrar som ibland kan vara frustrerande. Du kommer också att njuta av bättre ljusfördelning och enhetlighet med LED-belysning med hög fack. Ljusförvrängningar är också mindre märkbara med denna typ av belysning som gör dem bättre än andra typer.

Lämna ett svar